over de auteur

er is weinig bekend over de auteur.  het is een groot mysterie, een goddelijk wonder of een natuurkundig vraagstuk.  het is maar net hoe je het bekijkt.  voor dit boek maakt het gelukkig niet uit.

ik ben maarten vos, de opschrijver.  begin 2015 was ik er helemaal klaar mee.  ik was in alles teleurgesteld: mijn relatie, mijn werk, mijn kinderen en nog het meest in mezelf.  ik zette alles opzij om op zoek te gaan.  maar waarnaar: succes, liefde, een verhaal?  ik had geen flauw idee.

ik heb vele nieuwe paden belopen. sommige brachten me vooruit; andere liepen dood. uiteindelijk vond ik rust. niets meer moeten was heerlijk.  ik dacht dat het daarmee klaar was, maar ik bleek verder te kunnen. verder tot er niets overbleef.  daar ontdekte ik echt geluk, wat nooit meer wegging.

weer dacht ik dat ik klaar was, want wat wil je nog meer als je doorziet dat je alles al hebt?  opeens kwam er een boek in me op.  een boek over echt geluk, dat het mysterie voor jou ontrafelt.  waarom je het zoekt, hoe het werkt, waar het zich bevindt en hoe je dat kan bereiken.  ik heb het voor je opgeschreven en ‘niets maakt echt gelukkig’ is het werkelijk fantastische resultaat. en er komt nog veel meer.

wil je weten wat? schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.